logo

Zwangerschapsmassage:
een cadeau voor twee!

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Tijdens deze unieke periode in je leven verandert er veel. Niet alleen door de voorbereidingen op de komst van je baby, maar ook en vooral in jou!

Je lichaam krijgt in betrekkelijk korte tijd veel te verduren. Onder invloed van hormonen worden je spieren en gewrichten soepeler zodat je kindje kan groeien en je lichaam zich voorbereidt op de bevalling. Al deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat jij  je sneller moe voelt of lichamelijke klachten ervaart. Heb je soms last van je schouders of rug, kun je slechter slapen of houd je vocht vast?
Juist dan is extra aandacht voor jezelf en je lichaam zo belangrijk!

En wat is dan heerlijker dan een massage waarbij er alle tijd en ruimte is voor jou en je kindje? Tijdens de massage lig je op je zij of rug op de massagetafel, ondersteund door kussens. De warme natuurlijke olie is een weldaad voor je huid en voelt zacht aan.
Zwangerschapsmassage zorgt vanzelfsprekend voor een betere doorbloeding waardoor spierspanning en kramp kunnen verdwijnen. De ontspanning die je zelf ervaart, werkt nog lang na en is weldadig voor jou en de baby.

Deelmassage van rug en benen:                    30 minuten        € 30,00
Complete massage:                                        60 minuten        € 60,00

Minidolfijntje:                                       1x zwangerschapsmassage van 60 minuten voor € 60.
Babydolfijn:                                         2x zwangerschapsmassages voor € 110.
Tuimelaar:                                           5x zwangerschapsmassages voor € 270.
Roze Dolfijn:                                      10x zwangerschapsmassages voor € 550.
Blauwe Dolfijn Zwanger Special:        5x zwangerschapsmassages + 1x massage na de bevalling van moeder en kind voor € 300.

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Geef een massage!

Belangrijk
Deze massage mag je ondergaan vanaf de 14e week en uitsluitend indien er sprake is van een gezonde zwangerschap.
Overleg bij medische klachten altijd eerst even met je verloskundige of gynaecoloog, of zwangerschapmassage wel goed is tijdens deze zwangerschap.  

Terug naar Massage