logo

Mijn naam is Marleen Bos (1962).

Vele jaren ben ik werkzaam geweest in de zorgsector, in de dienstverlening en in het bedrijfsleven. Tijdens de laatste 15 jaar in het bedrijfsleven op financieel en administratief gebied kwam ik steeds vaker in leidinggevende functies terecht. Daar ontdekte ik dat het begeleiden van mensen naar hun eigen wijsheid en kracht me in hoge mate aanspreekt.  Die ontdekking bracht het nodige in me teweeg. Als eerste ben ik een coachopleiding gaan doen en heb ik sinds 2008 mijn eigen bedrijf, Blauwe Dolfijn.
Humor is mijn hele leven al mijn bondgenoot geweest in mooie maar vooral ook in moeilijke momenten. De specialisatie Provocatief Coachen heeft me laten ervaren hoe ik met humorvolle aandacht jou de balans kan laten vinden in jezelf.

Aanraking is voor mij een basisbehoefte. Massage maakt  mij iedere keer weer blij, zowel om te mogen geven als te ontvangen. In 2012 heb ik de opleiding tot Massage specialist bij Zonnevlecht opleidingen afgerond, waarmee ook die droom handen en voeten heeft gekregen.
De volgende stap was het behalen van HBO Medische Basiskennis. Mede hierdoor heb ik me kunnen aansluiten bij de BATC als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut.

Het werken met mijn handen en met woorden, het luisteren naar wat jij te vertellen hebt op ieder niveau, daarin een stukje met je mee te mogen lopen zodat je zelf weer verder kunt, met je eigen wijsheid, dat is mijn passie.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.

 

- Ik conformeer mij aan het onafhankelijk klacht- en tuchtrecht van de Stichting BATC.
- Ik ben gekwalificeerd BATC zorgverlener met een beroepslicentie ”Natuurgeneeskundig Therapeut
- Lid BMS (Belangenvereniging Beroepsbeoefenaars in Massage en Sportverzorgingsbranche)