logo

Vriend(inn)endag
Vriendschap is een wonder. Samen praten, delen, lachen, soms ook huilen.
Wat deel jij samen met je vriendin?
Wat maakt jullie vriendschap zo bijzonder?

Waar?
In Rotterdam organiseert Blauwe Dolfijn de vriend(inn)endag, een dag vol van plezier, van ontdekkingen, van samen nieuwe ervaringen opdoen.

Wat ga je doen ?
Na de koffie of thee met wat lekkers stel jij je vriend(in) voor. Daarna doen we met elkaar een lachmeditatie voor volwassenen. Dit doe je samen maar toch ook alleen voor jezelf. Laat je verrassen wat lachen en stilte met je doet.
Na de smakelijke lunch maak je samen met je vriend(in) een schatkaart van jullie vriendschap. Wat deel je samen? Wat maakt jullie vriendschap zo bijzonder? Het is een creatief proces waar je samen met je vriend(in) aan werkt. Knippen, plakken, tekenen, schrijven, alles is mogelijk! Maak er samen een mooi kunstwerk van waarbij samen plezier hebben voorop staat.
Na een theepauze gaan we als groep na een korte introductie aan de slag met kleuren en de energiecentra in je lichaam. Wat kunnen kleuren bijvoorbeeld voor je doen? Zowel alleen als met je vriend(in) samen oefenen en ervaren staan hierbij voorop.

Wat kost het?
Kosten voor deze dag zijn €40,00 per persoon. Dit is inclusief materialen, een smakelijke lunch, koffie, thee en natuurlijk het lekkers wat bij een vriend(inn)endag hoort.
Wil je aan deze bijzondere dag meedoen? Opgeven kan via het contactformulier

Terug naar Workshops en Cursussen