logo

Reiki- liggende behandeling

Reiki is een natuurlijke geneeswijze waarbij gebruik gemaakt wordt van de universele energie. Deze in Japan door Mikao Usui herontdekte manier werkt door middel van je handen.
Door met deze energie te werken ondersteun je het zelfgenezende vermogen van het lichaam. Hierdoor heel je jezelf. De energie doet datgene voor je wat op dat moment voor jou nodig is.

Tijdens de behandeling is er alle aandacht en tijd voor jou als mens. Als eerste hebben we een kort gesprek waarin je aangeeft wat je eventuele klachten zijn. Daarna begint de behandeling. Je ligt volledig aangekleed op de massagetafel. Door middel van mijn handen geef ik je energie, waarbij mijn handen op je lichaam komen te liggen.

Je kunt tijdens de behandeling in een diepe rust komen, ontspannen raken, warmte of kou voelen, tintelingen. Het kan zijn dat je je zorgen even los kunt laten, dat je het weer helder kunt zien. Er kunnen emoties vrijkomen, je voelt je misschien wel opgelucht en blij of bent in tranen door de warmte en zorg die er nu voor jou is. Na afloop ben je mogelijk wat slaperig of juist heel energiek, dat is voor ieder mens verschillend. Ervaar zelf wat het met je doet.

Kosten voor de behandeling zijn:
€ 30 per 30 minuten
€ 45 per 45 minuten
€ 60 per 60 minuten.

Reiki is een aanvulling op de reguliere geneeskunde, geen vervanging.

Terug naar Behandelingen