logo

Reconnection – Reconnective Healing
The Reconnection of de Reconnectie is een sterke vorm van energie die nieuw is voor onze planeet aarde.
Deze energie is in staat om ons opnieuw te verbinden met de energie van het universum, de aarde en ons diepste zijn. Hiermee wordt heling op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel gebied mogelijk op een hogere frequentie, met een grotere bandbreedte.
The Reconnection is anders, het is meer.

De behandeling is voor iedereen geschikt en iedere behandeling is uniek. Aanleiding kunnen bijvoorbeeld lichamelijke klachten zijn of behoefte aan meer rust, balans of energie. Het effect kan direct merkbaar zijn maar kan ook wat langer op zich laten wachten. De energie werkt nog lange tijd in je door op ieder niveau.

Tijdens de behandeling lig je bij voorkeur op je rug op een massagetafel met je kleding aan en je schoenen uit. Je sluit je ogen en stelt je open voor wat er voor jou komt. Observeer wat je voelt, ervaar wat er gebeurt. Ik raak je niet aan maar de energie zal duidelijk voelbaar zijn. Als behandelaar stuur ik niet maar werk ik als katalysator voor deze energie.

Een behandeling van 60 minuten kost € 60,00.
Ervaring heeft inmiddels geleerd dat er maximaal 3 behandelingen nodig zijn

Dr. Eric Pearl: “Als je geluk hebt, ontvang je de healing waar je op hoopte. Als je écht geluk hebt, ontvang je de healing die je stoutste verwachtingen te boven gaat, een healing die het Universum speciaal voor jou in gedachten had.”

Terug naar Behandelingen