logo

Reconnection – Personal Reconnection
Oorspronkelijk waren onze meridianen verbonden met de energielijnen rond de aarde en daardoor met het universum. In de loop der tijd zijn wij deze verbinding kwijt geraakt.

Door de Persoonlijke Reconnectie word je opnieuw verbonden met dit raster van energielijnen waardoor je een betere aansluiting krijgt voor je levenspad. Je persoonlijke ontwikkeling en uiteindelijk je evolutie zullen zich versnellen. Je komt weer in verbinding met jouw unieke en perfecte blauwdruk en met de krachtlijnen van zowel de aarde als het universum. Je bloeit open. Dit hoeft slechts eenmalig te gebeuren.

De Persoonlijke Reconnectie bestaat uit 2 sessies binnen 3 dagen. Je ligt bij voorkeur op je rug op een massagetafel met je kleding aan en je schoenen uit. Tijdens de 2 sessies activeer ik ruim 120 punten en lijnen op je lichaam zonder het aan te raken. Hierdoor kun je het gevoel krijgen opnieuw “verbonden” te zijn.

Kosten voor de Persoonlijke Reconnectie zijn wereldwijd vastgesteld op € 333,00.

Het is aan te bevelen om voor de Persoonlijke Reconnectie 1 tot 3 Reconnectieve Heling behandelingen te volgen, maar dit is niet noodzakelijk.

Terug naar Behandelingen