logo

LomiLomi Massage:

Deze vorm van massage is afkomstig uit Hawaï en al eeuwenoud. Van oorsprong werd deze massage al duizenden jaren uitgevoerd door de Kahuna’s (Hawaïaanse meesters) als ritueel bij heling op elk niveau.
De vloeiende bewegingen waarmee deze massage gepaard gaat, zorgen voor een heerlijke ontspanning.
De principes van Aloha, dat compassie, liefdevol mededogen en onvoorwaardelijke acceptatie omvat, helpt je om opnieuw in balans te komen met de adem van het leven en helpt je te herinneren wie jij bent in de volheid van je wezen.
Alsof de golven van de oceaan je lichaam koesteren in hun deining, zo gaan handen en onderarmen over je gehele lichaam. Daardoor voel je op enig moment niet meer waar de massage begint en waar deze ophoudt. In plaats van voortdurend in je hoofd te blijven zitten, neemt deze massage je mee naar de rest van je lichaam, waar jij je steeds meer bewust van wordt. Lomi Lomi helpt je om stress op fysiek, mentaal en/of emotioneel niveau los te laten.
Deze massage gaat gepaard met veel warme olie, waardoor het mogelijk is om met handen en onderarmen als het ware te glijden over de huid. Een uniek ervaring!

 

Lomi Lomi massage                 60 minuten        € 60,00

Lomi Lomi massage:                90 minuten        € 90,00

 

Terug naar Massage