logo

Hoofdpijnmassage

Bijna iedereen kent het wel: hoofdpijn!
Soms in lichte mate, maar voor vele mensen is het een wekelijks terugkerende pijn, die hun levenslust en functioneren belemmert.
Er zijn verschillende manieren om hoofdpijn te verminderen of er zelfs vanaf te komen. Massage is daar één van.

Hoofdpijnmassage, of beter gezegd anti-hoofdpijnmassage, is erop gericht om ontspanning en verlichting van de klachten te brengen. Door het  losmaken van de spieren van je schouders en nek, het masseren van hoofd en gezicht, en het gebruik maken van bepaalde drukpunten ervaar je al snel ontspanning.
Deze massage wordt gegeven als een therapeutische behandeling, waarbij ook preventie een rol speelt. Om een goed resultaat te behalen (vermindering van de hoofdpijn tot zelfs verdwijning van de pijn) is het belangrijk dat de behandeling regelmatig wordt herhaald. Omdat ieder persoon verschillend is, bepalen we samen in onderling overleg wat voor jou nodig is. Voorafgaand aan je eerste massage vindt er een intakegesprek plaats.

Hoofdpijnmassage          30 minuten                                   €   30,00
Strippenkaart                  10 hoofdpijnmassages                 € 270,00

 

Belangrijk: Bij een migraine aanval of bij een zware hoofdpijn word je niet gemasseerd. Dat is dan wel het laatste waar je behoefte aan hebt.
Maar ook wanneer je net een klap of stoot tegen je hoofd hebt gehad, een val hebt meegemaakt, of een recent nektrauma na een auto ongeluk, dan is je arts degene die met jou samen bepaalt wat er goed voor je is.

Massage is een aanvulling op en geen vervanging voor de reguliere geneeskunde, raadpleeg bij twijfel altijd eerst je arts.

Terug naar Massage