logo

Holistisch Energetische Massage (H.E.M):

YinYangDe Holistische Energetische Massage (H.E.M.) gaat uit van de mens als geheel, vanuit de ervaring dat je niet alleen lichaam en geest, maar ook  emoties en ziel bent. Deze vorm van massage doet dit beeld eer aan.

Soms wil je meer contact met je lichaam, soms voel je spanningen of emoties die je niet kunt uiten.
Soms wil je gewoon lekker ontspannen en de tijd nemen voor jezelf.
Er zijn vele redenen om jezelf een massage te gunnen. De H.E.M. is een goede ondersteuning hierbij.
Deze zachte vorm van massage met warme olie behandelt het lichaam van top tot teen.

Aanraking door de handdoek heen wordt gevolgd door massage met warme olie. Aandachtvolle strijkbewegingen, zacht wiegen, soms zelfs stilliggende handen maken je steeds meer bewust van je lichaam en datgene wat het je te vertellen heeft. Voor het ontdekken waar er spanning in of onder je huid is gekropen, en je bewust daarvan te worden. Het nodigt je uit om te voelen en te bepalen of je deze spanning los wilt laten, zonder daar druk op uit te oefenen. Of je weer ruimte in jezelf wilt en kunt maken voor nieuwe ervaringen.
Naast de directe lichamelijke aanraking zal er ook een aanraking in je energieveld zijn. Het verbinden van de energiepunten op en in je lichaam is daar een voorbeeld van.

De H.E.M. zorgt voor een heerlijke ontspanning, voor een ervaring hoe het is om (weer) te voelen en je bewust te worden van datgene wat er op dit moment in je aanwezig is. Deze massage vindt plaats in een omgeving die warm en rustgevend is, waar jij je veilig en vertrouwd mag weten.

Holistische Energetische Lichaamsmassage:      60 minuten      € 60,00.

 

Massage is een aanvulling op de reguliere geneeswijze, geen vervanging. Raadpleeg bij twijfel altijd je arts.

 

Terug naar Massage