logo

Provocatief coachen.
Het woord provocatie zorgt bij mensen vaak voor een
“hakken in het zand” gevoel, voor weerstand.
Frank Farrelly, de oprichter van provocatief coachen, wilde deze vorm in eerst instantie dan ook protesttherapie noemen.

Protest? Provocatie?
Hoe kan dat je helpen:
* Om oplossingen te vinden voor datgene waar je mee worstelt?
* Om in jezelf te ontdekken wat je verder wilt?
* Om je kracht naar boven te halen?
* Om je kwaliteiten voor je te laten werken?
* Om balans te vinden in alles wat je moet en doet?
* Om………..

Provocatief coachen is een manier om op deze en andere vragen jouw antwoorden te vinden. Door de uitdagingen die je krijgt, ontdek je nieuwe mogelijkheden in jezelf, kom je in beweging. En ja, soms is dat vanuit protest.

Als provocatief coach kan ik je verrassen met humorvolle invallen, aansprekende beelden, relativerende verhalen. Kan ik gebruik maken van een narrenmuts, lachspiegel of roze bril. Trek ik de ezel aan zijn staart, vat ik de koe bij de horens en werk als een rode lap op een stier.
Dit alles doe ik vanuit verbinding, warmte en betrokkenheid bij jou. Jij mag er zijn als mens, helemaal, met alles wat jij bent.

Dit klinkt allemaal nogal heftig en serieus. En dat valt in de praktijk dan weer erg mee. Het brengt speelsheid, plezier, lucht, onverwachte ontdekkingen.
Het is coachen op een uitdagende manier door jou te laten:

* Dollen met je gedachten
* Lachen met je problemen
* Dansen met je kansen
* Spelen met je mogelijkheden.

Hervind het plezier in je leven, in je werk. Verwerf met mijn hulp nieuwe inzichten om binnenkort op eigen kracht vrolijk verder te kunnen.

Een coachgesprek duurt ca 1 uur en kost € 60,00 per uur.

Terug naar Coaching