logo

Blauwe Dolfijn Special
Gun jezelf een moment van verwennen, van even niks moeten, van tijd voor jezelf.
In deze Special komen alle mogelijkheden die Blauwe Dolfijn heeft samen. Energetische behandelingen zoals Reiki en Holistic Pulsing gecombineerd met massage van lichaamsdelen of je hele lichaam, aanraking van je fysieke en energetische lichaam, dit alles hoort tot de mogelijkheden. Het is de ultieme manier van jezelf verwennen, je onder te dompelen in de energie van dolfijnenspel, van je aan laten raken door hun plezier en helende krachten.

Je kunt kiezen uit 2 varianten:
* de Aangeklede Blauwe Dolfijn
* de Puur Natuur Blauwe Dolfijn.

Variant 1: de Aangeklede Blauwe Dolfijn.
Tijdens deze behandeling lig je aangekleed op je rug op de massagetafel. Liggend onder een warme deken word je gewiegd, zachtjes teruggebracht in je oerritme. Je voelt de warmte van mijn handen door de deken en kleding heen, terwijl ik je energie doorgeef. Hierbij stuur ik niets, je lichaam bepaalt zelf waar de energie naartoe gaat. Het zachtjes afstrijken van armen en benen, en het masseren van handen en voeten zonder olie horen ook bij deze heerlijke vorm van verwennen. In overleg masseer ik ook je gezicht en hoofd zonder olie, maar alleen als jij dat wilt.

Daarna keer je op je buik en behandel ik je rug en de achterkant van je benen. Ook hierbij kun je de beweging van het pulsen ervaren, het verbinden van de energiepunten op en in je lichaam. Het zelfgenezende vermogen van je lichaam wordt aangesproken door deze behandeling, maar ook het ervaren van voelen, van je bewust worden wat er in je speelt, van de ruimte die ontstaat door los te laten.

Deze heerlijke verwenbehandeling duurt ca. 60 minuten en kost € 55,00.

Variant 2: de Puur Natuur Blauwe Dolfijn.
Tijdens deze behandeling lig je gekleed in slip op de massagetafel. De delen die niet worden behandeld, zijn afgedekt met een handdoek en waar nodig met een warme deken. De kracht van zachtheid en aanraking gaan bij deze behandeling hand in hand. Liggend op je buik breng ik je in beweging, zachtjes als de golven van de zee die aan komen rollen op het strand. Je hele lichaam wiegt in een rustig tempo heen en weer en komt terug in zijn eigen ritme. Door de handdoek heen voel je tijdens de beweging de warmte van energie.
Na het tot stilstand komen van je lichaam, masseer ik je rug met warme olie. Ook is het mogelijk om een massage te krijgen van je benen en voeten, als je dat wilt. Na de massage word je bedekt met een warme natte handdoek waarmee de olie van je huid wordt gehaald.
Dan is het nog niet voorbij! Ook de voorkant van je lichaam krijgt een heerlijke verwenbehandeling waarbij bewegen,het doorgeven van energie en massage elkaar afwisselen en soms zelfs tegelijkertijd voelbaar zullen zijn. Laat je verrassen door hetgeen zich in je aandient, door wat aanraking in je teweeg brengt, door jezelf.

Puur Natuur Blauwe Dolfijn Special duurt ca. 60 minuten en kost € 60,00.

Terug naar Behandelingen

Terug naar Massage