logo

Behandelingen worden vanuit de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars, zie:   http://www.batc.nl/vergoedingenlijst.pdf

Holistic Pulsing
Holistic Pulsing is een methode waarbij je aangeklede lichaam wordt bewogen volgens een speciale techniek in een bepaald ritme. Door middel van wiegende en strekkende bewegingen wordt je lichaam als het ware weer teruggevoerd naar zijn eigen oerritme.

Lees meer

Reiki – Liggende behandeling
Reiki is een natuurlijke geneeswijze waarbij gebruik gemaakt wordt van de universele energie. Deze in Japan door Mikao Usui herontdekte manier werkt door middel van je handen. Door met deze energie te werken, ondersteun je het zelfgenezende vermogen van het lichaam.

Lees meer

Reiki – Stoelbehandeling
Naast een liggende behandeling is het ook mogelijk om bij Blauwe Dolfijn voor een Reiki stoelbehandeling te kiezen. Je zit tijdens deze behandeling aangekleed op een rechte stoel. Met mijn handen geef ik de universele energie voor jou door.

Lees meer

Reiki – Behandeling op afstand
Het kan gebeuren dat jij of iemand die je heel na staat in een crisis verkeert. Denk hierbij aan een ernstige ziekte, een rouwproces na overlijden, een scheiding, of welke crisis dan ook. Je kunt dan behoefte hebben aan extra ondersteuning.

Lees meer

Reiki:
De universele energie wordt steeds vaker toegepast in ziekenhuizen.
Zie hiervoor bijgaand filmpje: Reiki in der klinischen Praxis

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_979627277&feature=iv&src_vid=U39N9vC3YyE&v=xpvlEeNEySw

 

Reconnection – Reconnective Healing
The Reconnection of de Reconnectie is een sterke vorm van energie die nieuw is voor onze planeet aarde. Deze energie is in staat om ons opnieuw te verbinden met de energie van het universum, de aarde en ons diepste zijn. Hiermee wordt  zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel gebied heling mogelijk op een hogere frequentie, met een grotere bandbreedte.

Lees meer

Reconnection – Personal Reconnection
Oorspronkelijk waren onze meridianen verbonden met de energielijnen rond de aarde en daardoor met het universum. In de loop der tijd zijn wij deze verbinding kwijt geraakt. Door de Persoonlijke Reconnectie word je opnieuw verbonden met dit raster van energielijnen waardoor je een betere aansluiting krijgt voor je levenspad.

Lees meer

Blauwe Dolfijn Special
Gun jezelf een moment van verwennen, van even niks moeten, van tijd voor jezelf. In deze Special komen alle mogelijkheden die Blauwe Dolfijn heeft samen. Energetische behandelingen zoals Reiki en Holistic Pulsing gecombineerd met massage van lichaamsdelen of je hele lichaam, aanraking van je fysieke en energetische lichaam, dit alles hoort tot de mogelijkheden. Het is de ultieme manier van jezelf verwennen, je onder te dompelen in de energie van dolfijnenspel, van je aan laten raken door hun plezier en helende krachten.

Lees meer