logo

Shantala Babymassage:

9 Maanden lang draag je als aanstaande moeder je kindje bij je. Na de bevalling wordt alles anders, zowel voor jullie kindje als voor jullie alsouders. Een nieuw leven, een nieuwe relatie! Het leven van alledag neemt na verloop van tijd weer zijn gang en hoewel je als ouder  in de meeste gevallen je kindje zonder woorden aardig kunt begrijpen, kun je via babymassage toch iets toevoegen wat van onschatbare waarde is.
Je kunt je kindje iedere dag masseren of zo nu en dan. Zowel voor je baby als voor jezelf biedt de massage een moment van aandacht, aanraking, ontspanning en liefdevolle warmte. Je gaat steeds beter de lichaamstaal van je baby begrijpen, en snapt wat het wil zeggen.

Massage is daarnaast heel goed voor de bloedsomloop en de spieren van je kindje. Je activeert de zintuigen, verbetert door de massage ook het ritme van slapen en eten. Allerlei kleine ongemakken kun je beter opvangen als je geleerd hebt om daarmee om te gaan door de massagecursus. En natuurlijk voelt je baby zich vooral gekoesterd en gezien door je aandacht.

Blauwe Dolfijn biedt de cursus Shantala Babymassage aan op individuele basis. Tijdens 2 bijeenkomsten van 1 tot 1,5 uur leer je samen met je partner om jullie kindje te masseren volgens een bepaalde methode. Natuurlijk kun je deze cursus ook samen met opa of oma doen! De cursus is bedoeld voor baby’s die tussen de 6 weken en 9 maanden oud zijn.  Willen jullie de cursus liever ’s avonds doen in verband met werk? Ook dat is mogelijk.

Naast massage wordt tijdens deze cursus ook aandacht gegeven aan:
* manieren van dragen en tillen van je baby
* lichaamstaal van je baby
* omgaan met darmkrampjes
* huilen en slapen van je kindje

Kosten voor deze individuele cursus is € 120,00 voor 2 lessen van 1 tot 1,5 uur. Dit is inclusief massage-olie en cursusboek.
Wil je de massage liever bij jezelf aan huis leren?  Ik reken €0,20 per kilometer per les extra.

Terug naar Massage